Vrouw die 15 minuten dood was, onthult wat ze zag en wat er gebeurde

Een vrouw die beweert dat ze ‘vijf jaar in de hemel verbleef’, heeft onthuld wat ze zag nadat ze klinisch dood was verklaard. Dr. Lynda Cramer was in mei 2001 meer dan 14 minuten klinisch dood – maar terwijl het aan deze kant slechts enkele minuten waren, beweert Lynda dat het in het hiernamaals veel langer voelde. In een filmpje op YouTube legde Cramer uit dat ze opstond om naar het toilet te gaan in haar huis in de VS en de volgende minuut voelde ze dat ze ‘zweefde’.

Ze vervolgde: “Mijn man kwam binnengerend en toen kwamen er twee paramedici binnen en die gingen meteen naar de plek waar mijn lichaam in het toilet lag. Ik had geen fysieke tijd in het hier en nu, ik zweefde in de woonkamer. Het paramedisch rapport zegt dat ik klinisch dood was gedurende 14 minuten.” Gedurende deze tijd zei Lynda dat ze mensen kon zien binnenkomen en dat ze van boven haar eigen lichaam kon zien wat er gebeurde.

‘Vijf jaar in de hemel’

Lynda zegt dat ze kon zien dat haar lichaam niet ademde, maar dat het haar niet verontrustte. Ze beweert ook blauwe lichtbollen te hebben gezien die haar huis binnenkwamen, met een ‘zuivere witte energie’ erin. Terwijl paramedici zich haastten om haar te redden, zegt Lynda – die een doctoraat in de metafysica heeft – dat ze zich vijf jaar lang ‘in de hemel voelde’.

Zoals je waarschijnlijk hebt begrepen, overleefde Lynda de medische noodsituatie en nu ze weer stevig in het land der levenden is, heeft ze openlijk gesproken over wat ze in het hiernamaals zag – inclusief een berg die 30.000 keer hoger was dan de Mount Everest, de hoogste ter wereld. Naast wat ze in haar eigen huis zag, zegt Lynda dat ze zich herinnert dat ze in een veld vol bloemen stond. “Ik zag een bergketen die 30.000 keer zo groot was als de Mount Everest,” zei ze. “Er was een enorme bergketen aan de achterkant van waar ik was.”

“Niks vergeleken met Dubai”

“Ik kon gebouwen met wolkenkrabbers zien. Dubai is als kleine miniatuurhutten in vergelijking. Ik zag meren, ik kon alles zien in een panorama,” ging ze verder. “Dus ik ben daar in interactie met mensen, praten met mensen, hen worden.” Lynda zei dat haar aanraking met het hiernamaals ook fungeerde als een ‘life review’ waarbij ze verschillende herinneringen kon bekijken. Ze beweert ook dat ze in dit andere rijk alle veranderingen aan zichzelf kon aanbrengen die ze wilde. “Als ik in een eend wilde veranderen, kon ik in een eend veranderen,” zei ze. Trouwens… In wat zou jij willen veranderen?

(Bron: LADbible – Intropic: Freepik)

Plaats een reactie