“Ik deed het met 300 mannen in één jaar, en heb nieuwe challenge. Maar ben nu al kapot!”

Annie Knight kwam eerder in de schijnwerpers als de vrouw die beweerde binnen één jaar met meer dan 300 mannen naar bed te zijn gegaan. Nu stelt Annie zichzelf een nieuwe uitdaging, en het is er weer een die de aandacht trekt…

Annie, voorheen bekend als ‘de meest seksueel actieve vrouw van Australië’, duikt nu in de datingwereld. Ondertussen is ze ook haar ‘normale’ baan kwijtgeraakt omdat haar werkgevers op de hoogte waren van haar bijverdiensten op OnlyFans. Ze vertelde aan SBS: “Ze zeiden dat ik onjuiste informatie had verstrekt over het hebben van een nevenactiviteit, geen toestemming had gevraagd aan het bedrijf om de nevenactiviteit uit te voeren en dat ik online pornografische afbeeldingen van mezelf en grof taalgebruik had, wat tegen de bedrijfsregels was.”

Daten en nog eens daten

Haar nieuwe doel is nu gebaseerd op iets waar ze naar eigen zeggen niet veel ervaring mee heeft, namelijk daten. Annie legde uit dat ze nooit veel heeft gedate en vroeger slechts ongeveer drie dates per jaar had. Ze vertelde aan de Daily Star: “Ik ben nooit echt een dater geweest, dus ik wilde mezelf een stimulans geven en mezelf verantwoordelijk houden door recensies van de dates online te plaatsen.”

Catfish

Op haar TikTok-pagina deelt ze een serie genaamd ’52 dates in 52 weken’, waarin ze toegeeft dat ze door sommige mannen werd ‘gecatfished’. “Ze zagen er veel beter uit op foto’s dan in het echte leven en logen over hun lengte,” zei ze. “Sommigen van hen waren echt onbeleefd tegen de obers, en dat is een enorme afknapper voor mij, dus ik vertrok meteen.” Annie geeft toe heel kieskeurig te zijn, maar toch zijn er vijf mannen met wie ze een tweede date had.

“Ze weten welk werk ik doe”

De mannen met wie ze op date gaat, weten ook van tevoren welk werk Annie doet. “Ik heb het in mijn datingprofiel staan, dus ik heb niets te verbergen en nergens voor te schamen,” zei ze. “Natuurlijk volgen ze me eerst op Instagram, zodat ze kunnen scrollen en zien wie ik ben en wat ik doe.” In haar laatste update van haar TikTok-serie gaf Annie toe dat ze een week had overgeslagen omdat ze zich ‘uitgeput’ voelde, maar momenteel is ze bij date negen. Nog een lange weg te gaan dus!