Jennifer wil oogdruppels indoen, maar neemt per ongeluk een flesje lijm: “Had het voorspeld!”

Een vrouw heeft per ongeluk haar oog dichtgelijmd door een flesje nagellijm te verwarren met haar gewone oogdruppels, en heeft de hele saga gefilmd en gedeeld op TikTok. “Nou, ik heb het gedaan. Ik heb de prijs gewonnen voor de meest idiote persoon,” zei Jennifer Eversole, een moeder van zes kinderen uit Santa Rosa, Californië. Haar filmpje ging direct viraal en werd ondertussen al miljoenen keren bekeken.

Jennifer vertelde dat ze zich meteen realiseerde dat er iets mis was en dat ze een intens brandend gevoel had. “En toen deed ik mijn oog heel snel dicht,” ging ze verder. “En ik weet niet of dat goed of slecht was. Maar ik wilde vermijden dat het op mijn oogbol kwam. Misschien had het mijn ogen niet dichtgeplakt als ik ze niet dicht had gedaan. Ik weet het niet…” Jennifer zei dat ze een ambulance belde om haar naar het ziekenhuis te brengen en documenteerde de beproeving op de spoeddienst.

(lees verder onder de video)

@mamaeversole This is one for the books for sure #fyp #foryou #eyesgluedshut ♬ original sound – Jennifer Eversole

Hoe dan!?

Dokters waren in staat om haar oog open te wrikken, maar Jennifer zei dat haar oog daarna ‘bekrast’ aanvoelde. In een post gefilmd bij haar oogarts op woensdag, zei ze dat haar arts haar vertelde dat het oog ‘goed geneest’. Op de vraag hoe ze het ene flesje met het andere had kunnen verwarren, legde ze uit dat ze niet veel ruimte in de badkamer heeft en haar manicurebenodigdheden en haar oogdruppels bovenop haar dressoir bewaart.

“De kinderen komen hier de hele tijd en dit wordt gewoon de plek waar speelgoed, lotion, bekers, letterlijk alles wordt neergezet,” vertelde ze. Jennifer zei dat ze de lijm had gebruikt om haar tienerdochter een manicure te geven. “Mijn fout was dat ik het daarna niet had opgeborgen. Ik weet nog dat ik dacht: ‘Dat moet ik opbergen, zodat niemand het aanziet voor oogdruppels,’ en dat is precies wat er gebeurde,” legde ze uit.

@mamaeversole #stitch with @Jennifer Eversole it’s off!!! Thank God! #fyp #foryou #eyesgluedshut ♬ original sound – Jennifer Eversole

Geef een reactie