Vegan Harry drinkt zijn eigen urine en dat is echt een aanrader volgens hem

Maak kennis met de 34-jarige Harry Matadeen. Al sinds het jaar 2006 is hij begonnen met zijn eigen urine te drinken. Hij heeft er ook best een opvallende reden voor overigens. Zo is je eigen plas drinken volgens Harry ontzettend gezond. Het zou hem, naar eigen zeggen, zowel qua looks als mentaal al flink geholpen hebben. Meer zelfs, volgens hem is je eigen urine drinken ‘het geheim tot de eeuwige jeugd’.

Verschillende ‘receptjes’

Volgens Harry is zijn eigen urine ontzettend schoon en hij drinkt elke dag zo’n 1/5de liter. Hij heeft zelf ‘plas-receptjes’. Het grootste deel van zijn urine dat hij drinkt is namelijk een maand oud aangevuld met een beetje verse pis: “Verse urine is niet zo slecht als je zou denken. Het ruikt neutraal en heeft helemaal geen slechte smaak. Oudere urine stinkt dan weer meer en de smaak is wat meer verfijnd. Het duurt een tijdje voor je het echt lekker vindt.”

Harry vertelde aan LadBible vervolgens in geuren en kleuren hoe fantastisch hij zijn oude plas vindt: “Ik vind de geur en smaak van mijn oude urine best lekker. Daarnaast geeft het mij dus ook nog heel wat gezondheidsvoordelen.” Harry is er dan ook echt heilig van overtuigd dat urine drinken en het op zijn huid smeren hem er jaren jonger laat uitzien: “Urine heeft me veel jonger gemaakt. Oude plas drinken heeft mijn gezicht zijn jeugdigheid van 10 jaar geleden teruggegeven. Wanneer ik het in mijn gezicht wrijf zie je het verschil bijna onmiddellijk. Mijn huid is zo jong, zacht en schittert nu echt.”

(lees verder onder de foto)

“Geen fontein der jeugdigheid”

Dokters zijn het dan weer niet echt eens met zijn ‘fontein der jeugdigheid’. Een zekere dokter Foster vind het zelfs belachelijk en zei aan LADbible: “Urine is een afvalproduct dat ongeveer 90% water bevat. De rest is ammoniak, zouten en bacteriën. Er zijn geen bekende gezondheidsvoordelen bekend van het drinken of wrijven van je eigen urine op je lichaam. Oraal gezien is het veel erger, het kan het uitdrogingsproces zelfs versnellen en mogelijk bacteriën introduceren.”

Wij gaan er ons dus niet aan wagen, maar volgens Harry is dit dus het geheim om stokoud te worden.

(Bron: LADBible)

Plaats een reactie