OMG

Nederlander in shock nadat hij na zakenreis zijn Tesla in ‘rottende’ staat terugvindt in Turkse parkeergarage

Een Nederlander liet zijn peperdure Tesla Model S achter in een parkeergarage in de Turkse hoofdstad Ankara vooraleer hij op zakenreis vertrok. Wanneer hij na anderhalve maand terugkeerde, vond hij zijn wagen in een nogal ‘bijzondere’ staat terug.

De man postte een filmpje op Twitter waarbij hij zegt: “Ok jongens, dit is wat er gebeurt wanneer je je fonkelnieuwe Tesla Model S voor een maand achterlaat in een Turkse parkeergarage”. Op de beelden is te zien hoe de auto vanbinnen helemaal onder de schimmel zit.

Hij voegde er nog aan toe: “Hij is aan het rotten. Wat is er gebeurd?!” Net voor zijn reis passeerde de man nog bij de carwash, waar de binnenkant van de auto niet goed afgedroogd werd. De donkere garage en beperkte luchtcirculatie creëerden de ideale voedingsbodem voor de schimmel. De Nederlander liet weten dat het hem toch gelukt is om alles weer proper te maken.

Hieronder de beelden:

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.