De eeuwig jonge Jennifer Lopez gooit alles uit om haar eigen cosmetica te promoten (foto’s)

Jennifer Lopez is ondertussen 53, maar natuurlijk is er geen mens die dat gelooft. Het lijkt wel of ze eeuwig jong en dartel blijft! De all-round performer laat nog steeds de monden van mannen (en vrouwen) over heel de wereld openvallen en vele (ook jongere) vrouwen zijn stikjaloers op haar waanzinnige looks.

Ondertussen heeft Jennifer ook al een eigen cosmeticabedrijf opgericht en natuurlijk moet daar de nodige promo voor gemaakt worden. En wie kan dat beter doen dan… zijzelf?! Als het merk evenveel succes heeft als de kiekjes die ze post, dan is succes zeker gegarandeerd.

Hieronder vind je de foto’s:

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jennifer Lopez (@jlo)

Plaats een reactie