FUN

De speed-date tussen deze twee loopt al dramatisch uit de hand na enkele seconden

Een online speeddating-show genaamd The Button nam een verrassende wending nadat een Marvel-superfan een vrouw die niet van Marvel houdt aan elkaar gekoppeld werden. Na enkele seconden was het al over en out!

Het idee achter de show is dat twee mensen voor dezelfde knop zitten en als die rood oplicht kan een van de deelnemers erop drukken en zijn of haar date ruilen voor een ander. Als ze het allebei langer dan 10 minuten uithouden, krijgen ze een tweede date die volledig betaald wordt door de programmamakers.

Maar toen de computerstem aan Maria vroeg of ze van Marvel houdt, escaleerde het heel snel. Donny, een superfan van Marvel, kon het maar matig appreciëren en mepte na een korte preek op de rode knop. Leuk detail: de hond van Donny noemt, jawel, Marvel!

Hieronder de toch wel bijzondere beelden:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *