Vrouw krijgt felle kritiek nadat ze nogal ‘luchtig’ gekleed ronddobbert in familiewaterpark

Een vrouw krijgt online felle kritiek voor het dragen van ‘ongepaste’ zwemkledij in een familiewaterpark. In een video, gedeeld door TikTokker Kim Stram, is een vrouw te zien in het zwembad met een weinig verhullende G-string. In het zwembad dobberen ook families met jonge kinderen rond.

Wanneer de vrouw zich van de camera afwendt, wordt zichtbaar dat de achterkant van haar zwemkleding bestaat uit slechts een klein stukje stof. “Is dit gepast voor een familiewaterpark, of niet?” schreef de TikTokker bij de video. “Wat denk jij?! Ik denk niet dat het gepast is als er kinderen om haar heen staan, maar ze ziet er geweldig uit!” stond er ook nog te lezen.

Mensen deelden snel hun gedachten in de commentaren, met één iemand die zei: “Mensen blijven zeggen dat er kinderen rond haar zijn, maar de kinderen kan het niet schelen. De vrouwen zijn gewoon bezorgd dat hun man kijkt.” Iemand anders reageerde: “Haar beslissing. Haar keuze. Wat niet gepast is, is het gedrag van die man met zijn zonnebril achter haar”.

Bekijk hieronder het filmpje:

 

@kstram83 Thoughts!! I don’t think its appropriate there’s kids all around her, but she looks great!!🙌🏾 #ReTokforNature #thongbikini #makingconvo ♬ gford._ gets no maidens – $avøry-$adisticpai

Plaats een reactie