OMG

Circusbeer valt trainer aan terwijl toeschouwers in shock de tent uitvluchten

Een video van een beer in een circus die zijn trainer aanvalt, en die al dateert van een tijdje geleden, gaat plots viraal op het internet. Op de beelden is te zien hoe de beer zijn trainer tegen de grond werkt en hoe kinderen en ouders in shock de tent uitvluchten.

Verrassend genoeg was er geen sprake van een beschermende barrière tussen het publiek en de beer op het podium, dus het had veel erger kunnen aflopen. De trainer die door de beer werd gevloerd, zou gewond zijn geraakt bij de aanval, maar er werden geen verdere updates over zijn toestand aan de media verstrekt.

De trainer van de beer zei later echter dat de aanval was ingegeven door de gewrichtspijn van het ‘depressieve’ dier. Na het incident kondigden officials aan dat er een strafrechtelijk onderzoek was gestart en dat als gevolg daarvan de act van de beer onmiddellijk uit de show zou worden gehaald.

Bekijk hieronder de heftige beelden. Opgelet, deze kunnen door sommigen als schokkend ervaren worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *