Gilly koopt de ‘grootste’ bikini online, maar die dekt de lading amper

Een vrouw met een enorme boezem was een beetje veel ontzet toen ze bij de online shop Shein een bikini bestelde. Het ging blijkbaar om het grootste model dat in de shop verkrijgbaar was. Maar voor de dame in kwestie bleek dat toch nog een tikkeltje onvoldoende te zijn…

Gilly, die op TikTok post als @gillibeens, deelde op de app een video van zichzelf met een bikini die ze online had gekocht bij Shein, bekend voor allerhande koopjes. Maar het Canadese OnlyFans-model was stomverbaasd toen haar bikini aankwam en het topje zo klein was dat het haar kroonjuwelen nauwelijks bedekte. Nochtans stond in de verkooptekst dat het om het grootst mogelijke exemplaar ging.

Mannen zien het probleem niet

Het filmpje kreeg ondertussen al bijna 50.000 views en je mag dus zeggen dat het viraal gaat. Ondanks dat het broekje perfect paste, zijn de cups van de bikini duidelijk te klein en bedekken ze net de tepels. Gilly schreef bij het filmpje: “Shein fail”. Andere vrouwen reageerden massaal op TikTok en hadden ook al dergelijke problemen meegemaakt.

Een vrouw zei: “Dit is waar ik me zorgen over maak met het kopen van tops online. Ik ben een 38 F…” Een andere schreef: “Allemaal meegemaakt, meisje!” Er waren echter ook mannen die commentaar gaven en de meesten zagen het probleem niet. “Past toch goed!?” schreef iemand. Of: “Wat is het probleem misschien? Ik vind het top zo!” Hieronder kun je vlug even kijken of jij het ook zo top vindt…

 

@gillibeens Shein fail #shein #immediatelyno ♬ Immediately No – odafin.t.schultz

Geef een reactie