Nederlandse blondine vindt vreemdgaan wel kunnen, maar heeft één voorwaarde

Bij het Nederlandse programma Lang Leve De Liefde, werd er een tijdlang danig gesproken over het potentiële koppel uit onderstaande video. De dame in kwestie las de volgende vraag voor: “Is kussen met een ander vreemdgaan?” En wat bleek? De blondine had een wel heel aparte kijk op vreemdgaan…

Kussen is sowieso voor haar bedrog van de bovenste plank, maar er is wel een uitzondering op de regel. Ze vindt namelijk dat als haar partner vreemdgaat terwijl hij dronken is, dit door de vingers kan gezien worden. Je weet dan namelijk niet echt goed wat je aan het doen bent, is haar redenering. Elke week met zo’n verhaal afkomen, is voor haar dan misschien weer net iets te veel van het goede. Elke twee weken dan?

Check zeker ook eens dit artikel: Vrienden filmen hoe basejumper van 120 meter hoge toren springt, maar parachute gaat niet open

Plaats een reactie