OMG

Vrienden filmen hoe basejumper van 120 meter hoge toren springt, maar parachute gaat niet open

De ergste nachtmerrie van een basejumper werd werkelijkheid voor een Russische man toen zijn parachute niet openging, maar wonderbaarlijk genoeg kon hij het navertellen. De ijzingwekkende beelden dateren al van enkele jaren geleden, maar gaan nu weer hard rond op het internet.

De man sprong in het diepe vanaf een 120 meter hoge pyloon in Rusland, en zijn vrienden konden niets anders doen dan toekijken hoe het vreselijk misging. Op de video is te zien hoe de man – naar verluidt 28 jaar oud – naar de rand schuifelt, springt en op de besneeuwde grond te pletter stort, nadat zijn parachute niet helemaal opengaat.

Wervels, bekken en benen gebroken

Als bij wonder overleefde de basejumper de val. Hij brak zijn wervels, bekken en benen, maar kon volgens MailOnline binnen drie maanden weer lopen. De video ging onlangs weer viraal op Reddit, waar mensen niet konden geloven dat hij een val van zo’n hoogte overleefde.

“Holy cow dat is ongelofelijk dat hij dit kan navertellen,” schreef een verbijsterde kijker. “Wow, deze video maakt me sprakeloos. Gelukkig dempte de sneeuw de klap en redde de man,” zei iemand anders. Terwijl een derde schreef: “Godzijdank heeft hij het overleefd! Ik voel me heel ongemakkelijk bij deze beelden. Ik zou toch het bewijs willen hebben dat hij leeft.”

Hieronder kun je de schokkende beelden bekijken:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *