Arme stakker ‘wordt gedwongen’ om met zijn schoonzus te slapen

In Amerika heb je toch wel enkele programma’s die je kan categoriseren onder de term ‘vreemd’. Zo is er een realityshow genaamd ‘Extreme Sisters’. Deze gaat over twee zussen die wel een heel sterke band hebben. Maak kennis met Brooke en Baylee, die in hun jeugdjaren altijd in hetzelfde bed hebben geslapen. Jawel, zelfs toen ze tieners en jonge twintigers waren.

Gezellig met de schoonzus in bed

Brooke vertrok echter uit het ouderlijk huis toen ze haar huidige echtgenoot Denver leerde kennen. Beide gingen samenwonen, maar dan kwam er nog een addertje vanonder het gras tevoorschijn waar Denver niet echt op voorbereid was. Niet veel later kwam zijn lieftallige echtgenote Brooke namelijk met het nieuws dat haar zus een tijdje bij hen zou komen wonen.

Het nieuws dat je schoonzus bij je intrekt, is wellicht al voor sommigen geen fantastisch vooruitzicht, maar hier ging het blijkbaar nóg een stukje verder. Wat bleek nu? Brooke en Baylee wilden nog altijd samen slapen en dus dook Baylee gezellig mee onder de lakens met het koppel. Natuurlijk was Denver niet de meest happy man op aarde. Niet alleen kon hij vanaf dan veel meer ‘op zijn kin kloppen’, maar Baylee nestelde zich ook nog eens in het midden tussen hem en zijn vrouw. Arme stakker! Brooke vond dan weer dat haar man Denver niet moest klagen en zagen en stelde: “Ons bed is gewoon meer dan groot genoeg voor drie personen!”

In de video hieronder kun je de avonturen van het bijzondere trio bekijken:

Check zeker ook eens dit artikel: Nederlandse blondine vindt vreemdgaan wel kunnen, maar heeft één voorwaarde

Geef een reactie