OMG

Keith spendeerde 25.000 euro aan tattoos en nu wil z’n vrouw niet meer naast hem lopen

Keith wordt op straat aangestaard vanwege zijn ‘lichaamskunstcollectie’ die hem tot nu toe bijna 25.000 euro kostte. Maar hij is het gewend om beoordeeld te worden vanwege zijn extreme tatoeages. De 66-jarige, uit het Engelse Hornchurch, heeft een aantal ‘duivelse’ tattoos, waaronder het woord Satan op zijn ooglid, en dat leidt tot flink wat negatieve reacties. Niet in het minst op de ultra-katholieke school waar ze kinderen vroeger gingen.

Keith vertelde The Sun“Er zijn drie verschillende reacties. De eerste is dat je zegt: ‘Wow, dat is f***ing briljant’. De tweede is dat je totaal genegeerd wordt en de derde is echt negatief. Het kan variëren van mensen die staren tot wijzen of lachen, en soms zeggen vreemden ook dingen tegen me. Eén vrouw riep ‘Satan! Satan!’ terwijl ze haar vingers omhoog hield in de vorm van een kruis en een ander zei: ‘Je lijkt op de duivel.'”

Vrouw houdt er ook niet van

Maar Keith ondervindt ook de nodige problemen veel dichter bij huis. Want zijn vrouw Lisa, met wie hij al 20 jaar getrouwd is, weigert naast hem te lopen als hij zijn bloot bovenlichaam toont. Keith zei: “Lisa houdt niet van mijn tatoeages. Ze haat ze, maar ze accepteert dat ze deel uitmaken van wie ik ben, ook al ben ik door sommigen een monster genoemd. Maar wanneer ik topless rondloop in het openbaar wil Lisa me niet kennen, ze loopt voor of achter me en ook mijn andere familieleden verdwijnen. Ze haten het, maar ik geniet ervan.”

Keith, die zichzelf de ‘coolste man in Essex’ noemt, werd zelfs uit een winkel geschopt tijdens een trip naar Brighton onlangs. Hij zei: “Ik kon niet geloven dat hij het lef had om naar me toe te komen en commentaar te geven op hoe ik eruit zag in het bijzijn van mijn kinderen. Het is mijn lichaam, mijn keuze en zijn gedrag was discriminerend in alle betekenissen van het woord. Veel mensen kijken me agressief aan. Ze kijken bijna bedroefd en boos, maar ik begrijp niet waarom. Ik ben het die er zo uitziet, niet zij. Ik was zo kwaad dat ik een klacht heb ingediend bij de supermarkt, die gelukkig zijn verantwoordelijkheid heeft genomen.” Keith kreeg verontschuldigingen een tegoedbon van 25 euro.

Huidtransplantatie

Keith kreeg zijn eerste tattoo toen hij 17 jaar was. Hij was echter niet blij met de ontwerpen die hij als tiener had gekozen en liet vier jaar later een huidtransplantatie uitvoeren om ze te verwijderen. Pas op zijn 52e liet hij zichzelf opnieuw tatoeëren. De vader van drie wilde zichzelf opnieuw uitvinden en was snel verslaafd. Sindsdien heeft hij tienduizenden euro’s uitgegeven om het grootste deel van zijn huid te tatoeëren, waaronder zijn benen, torso, gezicht en oogleden. “Een deel van het anders zijn is omgaan met negatieve opmerkingen en onwetende mensen, maar over het algemeen hou ik van de aandacht” , besloot hij.

Hieronder nog wat bijzondere foto’s van Keith:

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Keith Gordon (@keithgordon13)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Keith Gordon (@keithgordon13)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Keith Gordon (@keithgordon13)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Keith Gordon (@keithgordon13)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.