Lina werd gepest en gaf 200.000 euro uit om te ’transformeren’. Zo ziet ze er nu uit

Een vrouw die zich op school een ‘buitenbeentje’ voelde, heeft naar eigen zeggen haar leven veranderd door 170.000 pond uit te geven aan verschillende lichaamsmodificaties, van tatoeages tot hoofdimplantaten en plastische chirurgie. Lina groeide op in een conservatief en religieus gezin in Noordrijn-Westfalen, Duitsland, en werd op school gepest waar ze zich een ‘nerd en verschoppeling’ voelde.

Ze vertelt: “Ik groeide letterlijk op in het midden van nergens in Duitsland in een nogal conservatief en religieus gezin. Ik bracht het grootste deel van mijn jeugd door met buitenspelen of in de natuurvoedingswinkel van mijn ouders. Mensen beschreven me vroeger als een muurbloempje, nerd en verschoppeling. Ik werd bespuugd, kreeg doodsbedreigingen in de brievenbus en was de laatste die voor een team werd gekozen.”

Geïnspireerd door het lelijke eendje

En ze gaat verder: “Ik was mollig, onzeker en hoorde gewoon niet bij de coole kinderen. Mijn zeer strenge en religieuze opvoeding heeft daar zeker aan bijgedragen. Kinderen pesten je als je anders bent.” Pas toen Lina een stage in Zweden kreeg, begon haar leven te veranderen. Toen ze 22 was, stond ze niet langer onder de waakzame blik van haar ouders en begon ze haar liefde voor lichaamsaanpassingen te verkennen. Haar eerste tatoeage was een bloem op haar schouders. Ondertussen heeft ze er 250, kreeg ze een borstvergroting en onderging ze een neuscorrectie.

Ze heeft ook drie subdermale implantaten in haar voorhoofd en borst, een soort lichaamsmodificatie die onder de huid wordt geplaatst om een verhoogd ontwerp te creëren. En ze draagt nu het alias ‘Cigno’, het Italiaanse woord voor zwaan, een keuze geïnspireerd door het sprookje The Ugly Duckling (het lelijke eendje). Lina zegt: “Familie en vrienden thuis hadden moeite om mijn snelle veranderingen bij te benen. Ik kwam maar sporadisch thuis, dus de veranderingen leken voor hen drastischer dan wanneer ze me elke dag zouden hadden gezien.”

Generatieconflict

Maar, zo zegt ze: “Het was niet alleen mijn uiterlijk dat was veranderd, ik was ook een zelfverzekerde en meer extroverte persoon geworden. Het duurde even voordat mijn ouders volledig accepteerden dat ik zo drastisch veranderde. Ouders willen je zien als hun perfecte kleine meisje dat ze in dit leven hebben gebracht en ze willen dat je hetzelfde blijft. Dat is zeker een veel voorkomend generatieconflict, vooral als het gaat om lichaamsaanpassingen en plastische chirurgie. Maar uiteindelijk hebben ze mijn pad geaccepteerd omdat ze konden zien dat het me goed doet.” Hieronder kun je zelf even beoordelen wat je vindt van het toch wel bijzondere voorkomen van Lina…

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lina Lorenzen (@cigno.sg)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lina Lorenzen (@cigno.sg)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lina Lorenzen (@cigno.sg)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lina Lorenzen (@cigno.sg)

Plaats een reactie