Zelfverklaarde tijdreiziger waarschuwt Amsterdam voor gigantische ramp in 2023

Een TikTok-gebruiker die beweert een ’tijdreiziger’ te zijn, heeft gewaarschuwd dat de Nederlandse stad Amsterdam in 2023 door een meteoor zal worden vernietigd. De gebruiker, bekend als @timevoyaging, postte op de app een video – die al duizenden likes kreeg – waarin het ‘slechte nieuws’ gemeld wordt, samen met nog wat andere onheilspellende zaken voor Nederland.

Hij of zij schreef: “Attentie! Ja, ik ben een echte tijdreiziger, dit zijn twee belangrijke gebeurtenissen die in Nederland zullen plaatsvinden. 4 januari 2023: Er wordt een bunker ontdekt met geheimen van oude beschavingen. 28 april 2023: Amsterdam wordt getroffen door een meteoor, die het grootste deel van de stad verwoest.”

“Nee, niet de coffee shops!”

Natuurlijk viel de waarschuwing niet in goede aarde op TikTok, want mensen stroomden naar de commentaren, de ene al wat meer ontdaan door de beweringen dan de andere. Eén gebruiker zei: “Nee alsjeblieft niet mijn favoriete coffee shops.” Een andere zei: “Ok, we zullen zien of hij gelijk krijgt.” Een derde merkte op: “Man, het is te gek om te weten dat oude beschavingen wisten hoe ze van die beschermende bunkers moesten bouwen.” Ten slotte zei iemand: “Bro, die gast denkt zeker dat we van gisteren zijn!”

Het nieuws komt nadat een andere zelfverklaarde tijdreiziger uit 2236 heeft beweerd dat wetenschappers volgend jaar de enorme, maar uitgestorven ‘megalodonhaai’ zullen terugbrengen. De onbekende TikToker, die waarschuwingen uit de toekomst deelt op het account @realtiktoktimetraveller, waarschuwde ook dat er in 2034 een meteoor op de aarde zal inslaan.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.