FUN

Dit is waarom je nooit dronken een tatoeage mag laten zetten

Wanneer mensen een tattoo laten zetten, dan is dat vaak om iemand te eren die ze liefhebben, of een inspirerende quote of iets anders betekenisvol. Maar de meesten laten dan ook inkt op hun lichaam zetten wanneer ze nuchter zijn. Straalbezopen blijf je maar beter weg uit een tattoo-shop. Jessie Gammon kan ervan meespreken…

Ze was op vakantie in Benidorm en had daar een beetje te diep in het glas gekeken. En van het een kwam het ander, en dat ander was een tattoo laten zetten. En dat werd een waar kunstwerkje… Op de middelvinger van haar rechterhand staat nu – hoe origineel! – te lezen… ‘Benidorm’. Zeer inspirerend… Mensen vinden het duidelijk hilarisch of oliedom want haar video werd al 12 miljoen keer bekeken.

Op TikTok zegt Jessie dat ze er nu enorme spijt van heeft en dat ze nooit meer op vakantie een tattoo zal laten zetten. Goed plan! “Dikke flater!” schrijft iemand in de comments. Of iemand anders: “Je bent maar één keer 18 meisje.” Geniet hieronder even mee van de ‘prachtige’ tattoo van Jessie…

Geef een reactie