OMG

Kijk welke onvoorstelbare tatoeage deze bierliefhebber op z’n achterhoofd liet zetten

Connor Davidson had nooit verwacht dat de tatoeage die hij liet zetten op zijn hoofd zijn ‘claim to fame’ zou zijn. Maar ja, het werd gepost op Instagram en TikTok, en daar is alles mogelijk! De tatoeage van de 27-jarige is dan ook heel bijzonder, namelijk het logo van Stella Artois. Say what!?

Connor vertelde LADbible: “Normaal zet ik dingen op de sociale media en krijg ik maar ongeveer 500 views. Toen zette ik dit erop en in het eerste uur, denk ik, was het meer dan 1.000! En toen belde iemand mij ’s nachts op om te zeggen dat ik 1,5 miljoen views had. Niet normaal!” Je vraagt je misschien af waarom iemand als wandelende reclame zou willen fungeren door letterlijk een deel van zijn huid te schenken aan een biermerk, maar Connor kon gewoon geen nee zeggen tegen het ‘eren’ van zijn favoriete bier.

Uitdaging

“Als iemand me uitdaagt, doe ik het altijd” zei hij. “Ik was op een dag bij mijn maat een paar drankjes aan het drinken toen hij het ontwerp zag. Hij draaide zich naar me om en zei: ‘Ik wed dat je dit niet laat doen’.” Twee weken later ging Connor naar zijn plaatselijke tatoeagesalon, Absolute Art in Leicester, en hield zich aan zijn woord. “Ik heb er twee weken lang over nagedacht” zei hij. “Uiteindelijk stuurde ik de tatoeëerder een sms en klaar was kees!”

Maar een eeuwig aandenken aan Stella Artois op zijn hoofd zetten, was niet zijn oorspronkelijke plan. “Het was de bedoeling dat het op de achterkant van mijn been zou komen” zei hij. “Maar ik ging dus een stap verder en liet ze achteraan op mijn hoofd zetten.” Het is echter niet de eerste hoofdtatoeage voor Connor, want hij had al een mandala aan de ene kant en de tattoo van een vrouw aan de andere kant. Je kunt je voorstellen dat als je thuiskomt bij je vrienden en familie met een bierlogo op je hoofd, je wel wat kritiek te verduren krijgt, maar dat stoort Connor niet: “Al mijn vrienden vinden het leuk, mijn familie is er niet enthousiast over, maar het is er nu eenmaal” besloot hij.

Check hieronder hoe de tattoo eruitziet…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.