OMG

Ongelooflijk moment waarop hond van 6-jarige hem redt nadat andere hond hem aanvalt

Een heldhaftige hond genaamd Tank heeft de zesjarige zoon van zijn eigenaar gered van een aanval door een hond van de buren. Op beelden van het incident is te zien hoe een zwarte hond op de jongen afrende en hem bijna bereikte, terwijl het kind probeerde weg te rennen. Hij kon niet op tijd wegkomen en het had rampzalig kunnen aflopen Tank er niet was geweest. Oog in oog met de andere hond verdedigde Tank de zesjarige jongen en zorgde ervoor dat de ‘aanvaller’ niet in de buurt van het kind kon komen. Door zich tussen de jongen en de hond van de buren te houden, kon Tank de hond wegjagen tot de buurman hem kon grijpen. Een andere viervoeter van het gezin van de jongen kwam op het einde ook nog naar buiten gerend.

“Probeerde het kind niet aan te vallen”

De moeder van de zesjarige jongen zei nadien: “De hond van onze buren viel gisteravond willekeurig mijn zoon aan en Tank redde hem van gebeten te worden of erger.” De beelden van het incident werden achteraf ook gedeeld op TikTok en andere sociale media. De meeste mensen die het filmpje bekeken waren ongelofelijk onder de indruk van de heldendaden van de hond, en suggereerden dat Tank een serieuze beloning verdiende.

Toch waren er anderen die het anders zagen. Iemand zei: “Volgens mij probeerde die hond dat kind helemaal niet aan te vallen. Ik denk dat hij met de jongen wilde spelen. Of misschien wilde hij spelen met de andere hond.” Iemand anders counterde dat door te stellen dat het irrelevant is of de hond wilde aanvallen of niet, omdat hij aangelijnd had moeten zijn zodat hij niet naar iemand toe kon rennen. Hieronder kun je de beelden van het voorval bekijken…

Geef een reactie