Oude foto uit 1943 is volgens sommigen het ultieme bewijs dat ’tijdreizen’ bestaat

Nadat een oude foto, genomen op een strand in het Engelse Cornwall in 1943, online weer opdook, beweren sommige mensen dat ‘tijdreizen’ echt bestaat. Op de foto, genomen op Towan Beach, is een man te zien die met ‘iets’ bezig is. Hij is bezig met zijn mobiele telefoon, zeggen sommigen…

Bekijk eens goed de foto… Je ziet inderdaad de bewuste man in een bruin pak, die inderdaad iets in zijn handen lijkt te hebben en daarnaar tuurt. Volgens sommigen voldoende bewijs dat dit over een mobiele telefoon gaat en dus ook over een ‘tijdreiziger’, aangezien zulke telefoons pas in de jaren ’80 werden uitgevonden. Zijn voorovergebogen houding lijkt inderdaad wel heel erg op die van de meeste ‘moderne’ mensen als ze snel een berichtje sturen of door de sociale media scrollen. Eén Twitter-gebruiker vraagt zich af: “Deze man lijkt te sms’en. Is hij een tijdreiziger?” Een andere zei: “Geen twijfel mogelijk! Dit is een tijdreizende toerist die zijn mobiele telefoon controleert.”

Wat met de kledijkeuze!?

Maar anderen hebben dan weer een uitleg die misschien logischer klinkt. Iemand zei: “Misschien windt hij zijn horloge op.” Of: “Het lijkt erop dat de tijdreiziger in kwestie een man is die gewoon een sigaret rolt.” En een derde suggereerde: “Ik denk dat hij zijn zakhorloge controleert.” Dit verpest toch een beetje alle fun, niet…? Een paar mensen waren dan weer minder gericht op de mogelijkheid van een mobiele telefoon in de jaren 40, en meer op de kledingkeuze van de tijdreiziger. Iemand zei: “Vergeet de telefoon. Deze man is op het strand in een kostuum!!!”. Dat is juist weer een reden tot argwaan, als je het ons vraagt.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.