Tatoeage van Jezus Christus himself ziet er toch een beetje minder goed gelukt uit

Jaren geleden, toen de bomen nog konden praten, waren tatoeages alleen iets voor ‘crapuul’ en ander schorriemorrie. Vandaag de dag, ben je haast crapuul als je er geen hebt. Tijden veranderen, nietwaar. Zelfs de mensen die elke zondag netjes in de rij staan voor een hostie, laten hun lichaam betekenen. In dit geval zelfs met hun grote idool…

In Zuid-Amerika is men uiteraard nog een tikkeltje geloviger dan in de rest van de wereld. En daar heb je dus mensen die Jezus Christus himself op hun lijf laten tatoeëren. Het kan hun maar goed geluk brengen, of zoiets. Maar soms loopt dat niet helemaal goed…

Of het Jezus-plaatje met doornenkroon uit de volgende beelden echt goed gelukt is… Nee, we denken het niet. Het lijkt wel alsof Jezus net tegen de vuist Tyson Fury is gelopen. Misschien toch maar even een terugbetaling of aanpassing vragen. Bidden maar voor een goede afloop!

Hieronder kun je de video bekijken.

Geef een reactie