FUN

De intelligentie van Vlaamse jongeren getest: “Brussel is de hoofdstad van Antwerpen”

Eentje uit de al ietwat oudere doos… De mannen van Kurkdroog besloten een tijd geleden om even op pad te gaan om te testen hoe het gesteld is met de ‘algemene kennis’ van onze Vlaamse jeugd over (onder andere) de penibele situatie in Oekraïne. En als we onderstaande beelden mogen geloven is er blijkbaar nog heel wat werk aan de winkel.

Zo gingen ze praten met heel wat jongeren op de Antwerpse Meir en hun kijk op de wereld (en de atlas) is toch best apart te noemen. Volgens sommige studenten is Moskou de hoofdstad van Oekraïne, andere zijn dan weer overtuigd dat Oekraïne geen land is maar gewoon een hoofdstad. Kers op de taart was dan weer de jongedame die denkt dat Brussel de hoofdstad is van Antwerpen.

Bekijk hieronder de hilarische, maar tevens ‘pijnlijke’ video…

Geef een reactie