Jongedame gebruikt Powerpoint om ouders te vertellen welk ‘spannend’ beroep ze heeft

Met het beroep van stripster is natuurlijk niks mis. Bovendien zijn dames die dit beroep beoefenen meestal ook mensen die een glimlach op het gezicht van hun (meestal mannelijke) medeburgers toveren. Ook een loodzware job trouwens… Niet onderschatten hoe verdomd moeilijk het is om ondersteboven aan een paal te hangen!

Maar uit de kleren gaan om daarvoor dan betaald te worden, is wellicht niet de droomjob die ouders voor hun dochters in gedachten hebben. Hoe moet je dus in godsnaam vertellen aan mama en papa dat je een stripster bent en dit echt wel wil blijven doen? De dame uit onderstaande video had een fantastische oplossing. Ze maakte gewoon een ijzersterke Powerpoint-presentatie.

Het bleek een geweldige presentatie te zijn want de ouders waren danig onder de indruk. Dochterlief zei: “Ik ben een stripster. Het is een veilige, anonieme omgeving. Ik doe trouwens geen sekswerk.” En voilà, ze kreeg de goedkeuring van vader en moeder! Hieronder kun je de video bekijken:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.