FUN

Belgische Davy gaat viraal met zijn bijzondere Facebook-oproep op… TikTok

TikTok werd opgericht in september 2017 en is sindsdien een van populairste social media-platformen geworden. Maandelijks maken naar schatting 1 miljard mensen er gebruik van in 154 landen. Je kan TikTok dus zeker gebruiken om een ‘belangrijke boodschap’ naar buiten te brengen.

En dat is precies wat ene Davy gedaan heeft. En zowaar… hij is er zelfs viraal mee gegaan! De boodschap van onze vriend Davy is dan ook wel zeer bijzonder te noemen. Niet dat Davy een zogenaamde ‘content creator’ is. Nee, hij heeft vooral iets te zeggen over dat andere social media-platform, Facebook. Het ene platform gebruiken om mensen naar het andere te lokken, daar gaat het Davy eigenlijk om. Niet slecht gezien natuurlijk. Eigenlijk een echte zakenman, die Davy!

Hieronder kun je zien welke boodschap Davy wilde delen met de wereldbevolking.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.