Vrouw in shock nadat haar hond onherkenbaar is na bezoek aan hondentrimmer

De 53-jarige Sheila Kavanagh bracht haar 10 maanden oude Japanse Spitz naar een trimmer om zijn haren wat bij te knippen, maar dat verliep niet helemaal zoals gepland. De vrouw was helemaal in shock want haar hond was onherkenbaar!

Medische redenen

Sheila beweert ook dat Milo enkel wondjes op de buik had na de trimbeurt en dat hij medicatie nodig had. De dochter van Sheila, die dierenarts is, legt uit: “Mijn moeder kent de trimmer al langer en heeft er een goede band mee. Toen ze Milo weer ging halen zei die dat de hond zo kort moest getrimd worden omwille van medische redenen. Maar dat mag niet zomaar zonder de eigenaar te verwittigen.”

Sheila is naar eigen zeggen niet echt assertief en durfde dus niets zeggen. Toen ze thuiskwam belde ze meteen naar haar dochter. “Honden zoals het ras van Milo kunnen problemen krijgen als ze zo kort getrimd worden. De vacht wordt misschien nooit meer hetzelfde!” zegt Sheila’s dochter.

Terugbetaald

Ondertussen werd een regeling getroffen met de trimmers en werd Sheila vergoed. “Ze hebben me terugbetaald, maar dat kan niet op tegen de mentale schade die ik heb geleden. De eigenaar van het hondenkapsalon gaf achteraf ook toe dat de trimmer aangeworven werd op basis van ervaring en niet officiële kwalificaties.”

(Bron: LadBible – Foto’s: Caters)

Plaats een reactie