Vrouw beleeft nachtmerrie op vliegtuigtoilet tijdens vrijgezellendag

Harris Googe beleefde onlangs een vrijgezellendag die ze niet snel zal vergeten. In een vliegtuig van Southwest Airlines raakte ze… opgesloten op het toilet! Ze deelde haar exploten in een filmpje op TikTok.

Harris hoorde van op het toilet een boodschap dat iedereen naar hun zitje moest terugkeren want dat de landing zou werden ingezet. “De piloot vroeg ook aan het kabinepersoneel om te gaan zitten. Ik kreeg de deur van het toilet niet meer open. Toen wist ik dat zou landen in een toilet.”

Bovendien was er ook nog eens sprake van serieuze turbulentie. Geen pretje om zich dan in een heel krap vliegtuigtoilet te bevinden. Pas na 45 minuten kon Harris, met hulp van het kabinepersoneel en een koevoet (!), de deur loskrijgen en zich bevrijden uit het toilet.

Compensatie

De vrouw beweert dat ze, ondanks het voorval, nog geen voorstel tot compensatie kreeg van de luchtvaartmaatschappij. Social media gebruikers die de video bekeken op TikTok hebben er zo hun eigen mening over. “Wat als er een noodlanding was geweest?” vroeg iemand zich af. Iemand anders zei: “Ok, dit zou voor mij een ware nachtmerrie zijn!”

Wat er ook van zij, Harris liet de moed niet zakken en beleefde naar eigen zeggen nog een geweldige vrijgezellendag. Bekijk het filmpje hieronder:

@hgooge #southwestairlines #flight #travel #bachelorette #trapped #travelfail ♬ original sound – Harris

Plaats een reactie