Eén beet van een klein insect veranderde het ganse leven van deze vrouw

Summer Carroll (33) van Alabama, VS, leeft op een dieet van slechts 5 voedingsmiddelen: zwarte bonen, diepvriesspinazie, diepgevroren blauwe bessen, opgerolde haver en kip. En deze moeten dan nog eens allemaal van eenzelfde merk zijn, namelijk Greenwise, wat enkel verkrijgbaar is in bepaalde delen van de VS. Als ze iets anders eet, kan dat een allergische reactie veroorzaken die slecht kan eindigen voor haar!

Beet van een insect

Dit is allemaal het resultaat van de beet van een klein insect wat het zogenaamde ‘Aplha-gal syndroom’ veroorzaakte. Dit komt door de beet van een teek waardoor mensen allergisch worden aan een bepaald suikermolecule dat men vindt in de meeste zoogdieren.

De allergie kan ook veroorzaakt worden door het eten van melkproducten, gelatine en alle andere producten die sporen van dierlijke producten bevatten, zoals ook medicatie. “Mijn lichaam begon langzaamaan voedsel aft e stoten. Je kunt het een beetje vergelijken met een zeer zware voedselvergiftiging” zegt Summer.

Bepaald merk

Wat het allemaal nog vreemder maakt, is dat Summer slechts kan teruggrijpen naar één welbepaald merk. “We hebben een aantal merken geprobeerd, maar dit is het enige wat geen reactie oplevert. Helaas is dit merk niet overal verkrijgbaar.” Je zal het allemaal maar meemaken!

Plaats een reactie