In ‘oorlogstijden’ vervult deze hond zijn burgerplicht

In ‘oorlogstijden’ vervult deze hond zijn burgerplicht

De meeste landen ervaren een lockdown en als mensen het moeilijk hebben met de isolatie, zijn er gelukkig nog hun huisdieren. Neem nu deze schattige hond Sheldon. Sheldon, een Britse bulldog, vermaakt zijn buren door hen zelfgemaakte koekjes te bezorgen om hen door deze ‘oorlogstijden’ te helpen. Kate Mitchell, het baasje van Sheldon, baat een schoonheidssalon uit en haar klanten zijn gek op de hond. Alleen… er zijn nu geen klanten en daarom besloot Kate om Sheldon op een andere manier in te zetten.

(lees verder onder de video)

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door SheldonTheBulldog (@sheldonthebulldog_) op

Persoonlijke berichtjes

Ook voor Sheldon is dit geweldig, want hij miste de interactie met de klanten en fleurt nu weer helemaal op. De buren zijn heel dankbaar voor de ‘geste’ van Kate en geven Sheldon bedankberichtjes mee. Of hoe kleine dingen ons door deze lastige tijden sleuren…

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door SheldonTheBulldog (@sheldonthebulldog_) op

Check zeker ook eens dit artikel: Als de Chinezen dit weer beginnen doen, wrijft corona zich in de handjes…

Plaats een reactie