Inbrekers willen ‘MacGyver’ bestelen… Slecht plan!

Inbrekers willen ‘MacGyver’ bestelen… Slecht plan!

Deze huiseigenaar in Californië spoelt de misdaad letterlijk weg! De inwoner van Porterville – een soort van MacGyver figuur – heeft onlangs besloten om potentiële dieven in zijn buurt af te schrikken door een bewegingsgestuurde sproeier op te zetten. “Ons licht leek hen niet af te schrikken, dus besloten we een beetje plezier te hebben met een bewegingsgestuurde sprinkler die een indrukwekkende hoeveelheid druk heeft,” schreef Katie Camarena op Facebook.

(lees verder onder de video)

Veel problemen met dieven

Volgens Camarena zijn er veel problemen met dieven in de buurt. Ze komen om “te proberen gereedschappen uit voertuigen te stelen” of “iets anders wat ze in handen kunnen krijgen”. In een video gepost op Facebook door Camarena, zie je iemand op een fiets die dinsdag naar haar huis kwam. Hij wordt geraakt door een krachtige waterstraal en neemt daarna snel de benen. Opgeruimd staat netjes!

Check zeker ook deze video eens:  Student iets té enthousiast tijdens doop, meisje ziet (veel) sterretjes

Plaats een reactie