Steve-O trakteert in keuken van Gordon Ramsey zijn ogen op portie sambal

Steve-O trakteert in keuken van Gordon Ramsey zijn ogen op portie sambal

Wie Steve-O een beetje kent, weet dat hij gekker dan gek is. Eigenlijk kennen we geen groter gek dan hem. Of wacht, misschien Donald Trump, of… Ok, er zijn er nog een paar maar Steve is top of the list! In een nieuwe video gaat hij in de keuken aan de slag met Gordon Ramsey. Zo ergens rond minuut 11 van het filmpje, kiepert hij doodleuk wat gloeiendhete sambal in z’n oog.

(lees verder onder de video)

Gordon Ramsey durft het niet aan te zien

Voor Steve-O aan zijn ‘stunt’ begint, besluit Gordon zelf eerst even van de saus te proeven. “Oh ja, die is pikant!” is zijn oordeel. Het lijkt Steve-O weinig te deren. Zijn Jackass-temperament haalt het van zijn gezond verstand! Wat een held… Wie Steve-O voor dit filmpje nog niet zo goed kende, we hebben hieronder nog wat beeldmateriaal. Maar vooral: probeert dit niet zelf!

 

Check zeker ook dit artikel eens: Frans dorp verbreekt (in coronatijden!) een van de meest bizarre wereldrecords ooit

 

Plaats een reactie