Netflix geeft zelf aanraders: “Deze films moet je kijken”

Netflix geeft zelf aanraders: “Deze films moet je kijken”

Het aanbod op Netflix kan je gerust gigantisch noemen! Een oneindig aantal series en films kan je er streamen. De ene vindt deze film of serie leuk, de andere heeft dan weer een andere mening. Om je een beetje op weg te helpen bij het streamen van films en series, geeft Netflix nu zelf enkele aanraders. Dank u Netflix!

Films en series waarvan Netflix vindt dat je ze moeten streamen

Netflix postte onlangs op Twitter een lijstje van films waarvan zij vinden dat je ze moet gezien hebben. Misschien wist je zelfs nog niet van sommige dat ze beschikbaar waren. Netflix catalogeert deze films onder de noemer ‘uitstekend’. Dus check ze zeker eens. Hieronder alvast het lijstje.

 

Check zeker ook eens dit artikel: Een aantal leuke Netflix-hebbedingetjes die je online kan bestellen

Geef een reactie