Een aantal leuke Netflix-hebbedingetjes die je online kan bestellen

Netflix blijft natuurlijk in de eerste plaats kijken, kijken en nog eens series en films bingewatchen. Maar wist je dat er ook veel leuke Netflix-gadgets bestaan die je gewoon online kan bestellen? Hier heb je er een paar leuke!

Netflix T-shirt

Show even aan iedereen dat jij de allergrootste Netflix-fan bent. Heb je misschien liever eentje zonder de ‘chill’ 😉 Dat kan ook. Je kan je eigen Netflix T-shirt hier online bestellen.

Netflix pet

Ok, je hebt al een T-shirt, maar ‘what about’ een coole Netflix-pet? Je hebt ze in verschillende kleuren en maten. Dus iedereen vindt er wel eentje die bij hem past. Je kan de Netflix-pet hier online bestellen.

Netflix smartphone hoesjes

Zelfs je smartphone kun je volledig pimpen in Netflix-style! Je hebt Netflix-hoesjes in verschillende designs en kleuren, en zelfs van je favoriete series en films! Je kan ze allemaal hier online bestellen.

Peaky Blinders muismat

Een van dé topseries op Netflix is natuurlijk Peaky Blinders. De ‘guys’ van Birmingham hebben in een mum van tijd de harten van menig Netflix-kijker weten te veroveren. Het is weer even wachten op het nieuwe seizoen, maar met deze muismat heb je Tommy en co altijd in de buurt! De muismat bestaat in verschillende ontwerpen. Je kan ze hier online bestellen.

Stranger Things tas

Nog zo’n topper op Netflix is natuurlijk Stranger Things. Een serie die al miljoenen mensen aan het scherm heeft gekluisterd. Deze Stranger Things tassen liggen volledig in de lijn van de serie: ‘strange’… Warme drank erin doen en hopla, daar heb je het! Je kan de tassen hier online bestellen.

Dit is maar een kleine greep uit het gigantische aanbod van Netflix-gadgets. Kijk eens rond en je zal zeker iets vinden dat je leuk vindt!

 

Plaats een reactie