Vrouw ‘sterft’, gaat naar hemel en doet daar schokkende ontdekking over de toekomst

Waarschuwing: Dit artikel bevat verwijzingen naar zelfmoord, wat sommige lezers als verontrustend kunnen ervaren.

Een vrouw die beweert drie dagen in de hemel te hebben doorgebracht na haar dood, heeft een verontrustende ontdekking gedaan over de toekomst. Julie Poole, die zichzelf als een ‘spirituele meester’ beschouwt, heeft een carrière opgebouwd door anderen te helpen met haar leringen. Van jongs af aan leed Poole onder ‘fysiek, mentaal, seksueel en emotioneel misbruik’.

Ondanks dat dit haar een wrak maakte, bracht het haar ook dichter bij spiritualiteit. Als spiritueel en persoonlijk empowermentcoach is Poole altijd open geweest over haar ervaringen en heeft ze deze vaak op papier gezet. Onlangs sprak ze over haar bijna-doodervaring na een zelfmoordpoging. De auteur vertelde dat ze in haar twintiger jaren een overdosis van haar medicijnen nam en op een bepaalde manier ‘stierf’ en naar een hemelachtige ‘geestenwereld’ werd getransporteerd.

Visioenen over de toekomst

Hier beweert Poole visioenen te hebben gekregen over de toekomst van de mensheid. Ze zei: “Plotseling zag ik mijn gidsen en engelen om me heen, en ze tilden me op en brachten me naar de Hogere Rijken. Ik herinner me dat ik zei: ‘Ik ga naar huis’ en ze antwoordden: ‘Nee, dat ben je niet, het is nog niet jouw tijd’.” Deze geesten zouden haar toen hebben verteld: “We hebben je gewaarschuwd dat het te zwaar en te overweldigend zou zijn, en nu ben je hier op je 21e en probeer je eruit te stappen.”

‘Gouden Tijdperk’

Poole keerde drie dagen later terug naar haar aardse lichaam, maar herinnert zich nog de laatste woorden die ze van deze andere wereldse wezens ontving. Ze zeiden haar dat de periode tussen 2012 en 2032 het begin van een nieuw ‘Gouden Tijdperk’ voor de mensheid zou zijn. Poole legde uit dat ze zeiden: “Wat we bedoelen met het Gouden Tijdperk is dat er al millennia een enorme hoeveelheid macht, misbruik en controle is… alles is in handen van enkelen geweest en heeft de massa’s gecontroleerd.

“Iedereen die vals is, wordt eruit gegooid”

“Dit Gouden Tijdperk brengt gelijkheid over de hele linie, zodat dat wat vals, nep, onwaar en corrupt is zal verdwijnen.” Poole zei dat ze zeker in dit idee gelooft en beweert dat we steeds dichter bij een ‘dag des oordeels’ komen. Ze vervolgde: “Het komt eraan, niet zodat we een soort Armageddon krijgen, maar zodat de corrupte mensen in macht ontmaskerd worden. Ze worden gepakt en eruit gegooid, en mensen met een zuiver hart en pure bedoelingen komen in hun plaats.”

(Bron: Unilad)