Supermodel Emily Ratajkowski toont wel erg veel ‘vlees’ in mini-kini (foto’s)

Het Amerikaanse topmodel Emily Ratajkowski (32) trekt veel aandacht op sociale media met een fotoshoot waarin ze in een zeer kleine bikini door New York loopt. De shoot is een promostunt voor haar eigen badpakkenmerk.

Ratajkowski deelde de foto’s vrijdag met haar bijna 30 miljoen volgers op Instagram, die voornamelijk enthousiast reageerden. “Ze lijkt wel omgekeerd ouder te worden,” schrijft iemand. “Als ik dat lichaam had, zou ik ook altijd naakt rondlopen!” voegt een ander toe. Een derde opmerking luidt: “Weer een dag waarop ik me moet afvragen of ik wel echt homo ben.” “City kini,” schrijft ze als onderschrift bij de fotoreeks.

Op de foto’s is Ratajkowski, die bekend werd door haar topless optreden in de videoclip van de hit “Blurred Lines” van Robin Thicke uit 2013, te zien in de straten van New York. Ze draagt een oranje-witte bikini van Inamorata, het badpakkenmerk waarvoor ze zelf ontwerpt. Haar witte kousen en rode Vans maken het ensemble iets minder geschikt voor het strand. Een beker koffie in haar handen moest haar warm houden. (Pijltje naar rechts om alle foto’s te zien)