Hollandse babe Gaby Blaaser toont droomlijf in bikini (foto’s)

Gaby Blaaser, een stralende ster van Nederlandse bodem, werd geboren in Amsterdam en is de kleindochter van cabaretier Jan Blaaser. Haar televisiecarrière begon in 2006 met een rol in de soap ‘Onderweg naar Morgen’, waar ze de rol van Manon speelde.

Sindsdien heeft ze in verschillende series en films meegespeeld. Maar dat terzijde, Gaby schittert vooral op Instagram, waar ze haar bijna 390.000 volgers regelmatig trakteert op prikkelende foto’s. Van bikinifoto’s en lingerieplaatjes tot beelden die waarschijnlijk door de Instagram-politie nauwlettend worden bekeken.

De recente foto’s op onze tijdlijn zullen ongetwijfeld door het platform worden goedgekeurd. Ze zijn adembenemend! Gaby poseert meerdere keren in een charmante bikini. Wat een sensatie!