Bij deze 5 types van vrouwen blijf je best zo ver mogelijk uit de buurt

Daten kan leuk zijn, maar het is belangrijk om te voorkomen dat je in ongewenste situaties belandt. Of het nu gaat om vrouwen die niet willen settelen, te veel geld uitgeven, mannen haten, altijd willen feesten, of erg afhankelijk zijn, het is verstandig om de signalen te herkennen en deze typen vrouwen te vermijden.

Als single is het goed om te beseffen dat er genoeg andere mogelijkheden zijn en je niet te haasten in een relatie. Let op signalen tijdens de dates om te voorkomen dat je met iemand eindigt die niet bij je past. Vermijd daarom deze vijf soorten vrouwen:

1. De leugenaar

   Chronisch liegen is een rode vlag. Let op inconsistenties tussen wat ze zegt en wat je op sociale media ziet. Een chronische leugenaar kan uiteindelijk voor ongelukkigheid zorgen in de relatie.

2. Degene die te veel uitgeeft

   Roekeloos geld uitgeven kan problemen veroorzaken in de relatie. Als ze voortdurend verwacht dat jij betaalt tijdens het daten, kan dit een indicatie zijn van toekomstige financiële problemen.

3. De mannenhater

   Een sterke afkeer van mannen kan leiden tot problemen in jullie relatie. Let op signalen van generalisatie en vermijd situaties waarin ze al jouw vrienden over één kam scheert.

4. Het feestbeest dat niet wil settelen

   Een balans tussen plezier en volwassenheid is belangrijk. Als zij niet kan opgroeien en altijd bezig is met feesten, kan dit op lange termijn tot frictie leiden.

5. De erg afhankelijke vrouw

Een zelfstandige vrouw met eigen doelen is aantrekkelijk. Vermijd vrouwen die constant bevestiging nodig hebben, willen weten waar je bent en moeite hebben met loslaten. Kies liever voor een zelfstandige partner.

(Bron: Clint – Intropic: Freepik)