Dief krijgt pak rammel van winkeldame die kickbokser is

Een dief moest onverrichter zake vertrekken nadat hij een flink pak slaag kreeg van een winkeluitbaatster die aan kickboksen doet.

Op 22 mei in de Argentijnse stad Resistencia probeerde een dief door een veiligheidsluik Yanela Caceres, de winkeluitbaatster, te overmeesteren. Yanela, een ervaren kickbokser, liet zich echter niet intimideren.

Rake klappen

Ze deelde met haar vuisten rake klappen uit, waardoor de dief na enkele seconden al versuft en zonder buit moest afdruipen. “Eerst vroeg hij me om een sigaret. Die verkopen we niet meer op die manier, zei ik hem. Vervolgens vroeg hij om wat water,” aldus The Sun, verwijzend naar lokale media.

Ongedeerd

Yanela ging naar de achterkant van de winkel om water te halen. “Toen ik het flesje gaf, duwde hij het raam van het veiligheidsluik naar beneden en probeerde de winkel binnen te komen. Hij wilde me grijpen, en ik reageerde zoals op de videobeelden te zien is.” Ondanks dat haar knokkels bloedden van de harde slagen, bleef Yanela verder ongedeerd.