Man verdient 4.600 € per maand met job die hij niet wilde doen: “Slechts één dag opleiding gehad”

Ja, natuurlijk, geld koopt geen geluk en dat soort dingen. Maar het zou toch fijn zijn om wat meer te verdienen, nietwaar? Weet je, zodat je de huur kunt betalen of een nieuw huis kunt kopen, maar ook alles kunt doen wat je wilt, van reizen tot lekker uit eten gaan. Veel mensen zullen vaak goed om zich heen kijken voor een job die hen een flinke zak geld oplevert, maar ook niet al te moeilijk is om te doen.

En deze man beweert dat hij een behoorlijk bedrag van 4.600 euro per maand verdient met een job die hij eerst niet wilde doen en die slechts één dag kost om te leren. De Australische tech-start-up Getahead interviewde de man op TikTok, die zei dat hij werkt als verkeersregelaar. Hij legde uit dat de ‘cursus meestal ongeveer een dag duurt’ om de functie aan te leren. Hoewel hij het leuk vindt om iedereen voorbij te zien komen op weg naar het werk, is zijn favoriete aspect van de baan ‘ervoor zorgen dat iedereen veilig is en zo’. En, zo zegt hij, had eerst helemaal geen zin in de job.

11 uur per dag werken

Maar hoewel er misschien wat misvattingen zijn over wat verkeersregelaars eigenlijk doen, moet hij zeker flink aan de bak om zijn salaris te verdienen. De man zegt dat hij 11 uur per dag werkt, en hij noemt het een ‘geweldige start in de bouwsector’ en adviseert anderen om ‘meteen te beginnen’. Hij voegt eraan toe dat mensen het een beetje verkeerd hebben over verkeersregelaars, omdat ze aannemen dat ze ‘de hele dag niets doen’. “Ja, soms sta je daar de hele dag , maar andere keren moet je doen wat wij doen, wat het beheren van een werf is,” legde hij uit.

“Lang werken, maar goed betaald”

Bovendien voegde hij eraan toe dat het salaris nog hoger kan zijn: “Hoe groter de site, hoe meer geld je verdient.” Gebruikers reageerden op de video, verbluft door het bedrag dat de man betaald krijgt voor de functie en hoe kort de cursus lijkt te zijn. Een persoon merkte op: “Het addertje is dat de uren vroeg zijn en lang.” Iemand anders zei: “Het zou waarschijnlijk geestdodend saai zijn, maar het geld is erg goed.” En een ander stemde in: “Het is een heel saaie baan, maar het salaris is goed.”

@getahead.app

How much does he make working as a Traffic Controller?📍Brisbane, Australia 🛑

♬ original sound – getahead.app