Kevin wil geen lelijke vrouwen meer daten: “Ik heb zelf te veel klasse!”

Een 42-jarige man genaamd Kevin uit Schotland heeft ophef veroorzaakt op TikTok nadat hij zijn kijk op daten deelde. Zijn TikTok-account staat vol met video’s van zijn hond, maar recentelijk deelde hij inzichten over zijn persoonlijke afkeuren en details uit zijn datingleven.

En laten we zeggen dat het allesbehalve ‘gastvrij’ was… In een gesprek met The Sun geeft hij toe dat hij niet wil daten met “lelijke vrouwen” en beseft dat dit betekent dat hij misschien wel voor altijd single zal blijven. Hij zegt: “Ik val niet op lelijke vrouwen. Ik zeg niet dat ik Brad Pitt ben, maar ik weet dat ik redelijke vrouwen kan aantrekken. Ik heb eigenlijk veel klasse.”

“De meeste vrouwen reageren niet”

Het is veilig om te zeggen dat hij online behoorlijk wat commotie heeft veroorzaakt. Hij ging verder met delen dat hij zijn normen niet zal verlagen en de voorkeur geeft aan knappe vrouwen met lang haar. “Hij klaagt dat ‘de meerderheid’ van de vrouwen waarmee hij praat niet op hem reageert, en degenen die dat wel doen, zijn ‘niet zo knap’.

Kevin zegt ook dat hij in het verleden zijn normen heeft verlaagd, maar dat hij dat ‘niet meer zal doen’.” Nou, dat is zeker een manier om ervoor te zorgen dat je alleen blijft!