“Ik ben gestopt met werken, mijn vriend betaalt voor alles. Wat een heerlijk leven!”

Summer en Biggs ontmoetten elkaar voor het eerst op Instagram en al snel werden ze verliefd en werd het officieel. Hun relatie is traditioneler dan de meeste andere, want Summer gaf haar baan als lerares op om een thuisblijfvriendin te worden.

In een gesprek met Truly zei ze: “Ik vind het echt leuk om een thuisblijfvriendin te zijn. Ik hou van alles wat erbij komt kijken, zoals niet op een bepaalde tijd uit bed hoeven komen.” Niet iedereen is het echter eens met de opstelling van het koppel en trollen online hebben hun mening niet onder stoelen of banken gestoken.

“Hij gebruikt haar maar voor één ding”

Biggs, een voormalige deelnemer aan Love Island UK, gaf toe: “Ik heb nog nooit een vriendin gehad die zo beoordeeld werd als Summer. Nooit!” Terugkijkend op eerdere haat, merkte één persoon op: “Hij is niet dom, hij gaat haar maar voor één ding gebruiken. En als hij dat zat is, gaat hij naar de volgende.”

“Ze moeten samen iets opbouwen!”

In deze aflevering van Truly bekijken Summer en Biggs het oordeel dat ze hebben gekregen en hebben ze een gesprek met Biggs zus, Cindy, die haar eigen mening heeft over de relatie. Ze onthulde: “Ik stel me voor dat mijn broer uitgaat met een meisje dat net zo hard werkt en dat ze samen een imperium opbouwen.” Niet dus!