Mensen die met deze automerken rijden, gaan het vaakst vreemd

Als je partner snel achterdochtig is, is het wellicht geen goed idee om in deze auto rond te rijden. Volgens een Brits onderzoek zijn namelijk deze automerken het meest in het bezit van mensen die vreemdgaan. Een datingsite heeft onderzocht welke auto’s worden gereden door mensen die ontrouw zijn.

Of een auto werkelijk de grootste factor is bij ontrouw, valt te betwisten. Desalniettemin leverde het onderzoek opmerkelijke resultaten op. Als jouw partner bijvoorbeeld in een Volkswagen rijdt, is het wellicht tijd voor een serieus gesprek. Mensen die een Volkswagen rijden, gaan namelijk het vaakst vreemd.

Volkswagen doet het (niet) goed

Vooral bestuurders van Duitse automerken belandden op de zwarte lijst. Volkswagen voerde deze lijst aan, waarbij maar liefst 22 procent van de ‘ontrouwe mannen’ een VW bleek te rijden. Ook bij vrouwen is deze Duitse auto geen onbekende, aangezien 18 procent van de vreemdgaande dames erin rondrijdt.

(lees verder onder de foto)

Duitse automerken

Andere Duitse merken staan ook hoog op de lijst. Mercedes staat op de tweede plaats volgens het onderzoek, terwijl Audi de derde positie inneemt. Er is zelfs gekeken naar het specifieke automodel van mensen die vreemdgaan. Voor mannen is de top vijf als volgt: Volkswagen Scirocco, Mercedes C-klasse, Audi A4, BMW 3-serie en de Jaguar XKR.

Hyundai en Skoda

Voor vrouwen ziet de lijst er anders uit: Audi Q3, BMW 1-serie, Ford Ka, Mini Cooper en Volkswagen Golf GTE. Volgens dit onderzoek kun je het beste een relatie aangaan met een vrouw die een Hyundai bezit, aangezien vrouwen die een Hyundai rijden als meest loyaal uit de test komen. Als man kom je het beste uit de bus met een Skoda.

(Bron: Clint – Afbeeldingen: Unsplash)