Marc doet het huishouden en stuurt zijn vrouw factuur van 800 euro

De Britse Marc Hatch heeft zijn vrouw een factuur van maar liefst 700 pond, wat neerkomt op zo’n 820 euro, gepresenteerd voor het schoonmaken van hun huis. Volgens Marc valt zijn vrouw nog ‘goedkoop’ uit.

Als eigenaar van een schoonmaakbedrijf besloot Hatch zijn eigen huis grondig schoon te maken. Hij besteedde zes uur aan het reinigen van onder andere de bank, drie tapijten en een stenen vloer. Na voltooiing van het werk stelde hij een factuur op, die maar liefst 700 pond bedroeg. Zijn vrouw moet hem betalen voor de arbeidsuren, en ook de kosten van materialen zijn in rekening gebracht.

“Klant blij, maar wil niet betalen”

Op Facebook schreef Marc, die samen met zijn vrouw en drie kinderen woont, dat ‘de klant erg blij was met het resultaat’, maar ze weigert te betalen. Hij deelde een foto van de factuur die hij had opgesteld en stuurde deze vervolgens naar zijn vrouw Jasmine, terwijl hij naast haar op de bank zat. Zijn vrouw reageerde verbijsterd en stuurde onmiddellijk een bericht terug.

‘Schoonmaakfee’

Ze liet hem weten dat ze getrouwd zijn en samen drie kinderen hebben. Marc antwoordde daarop dat hij hard had gewerkt en niet wil fungeren als ‘schoonmaakfee’. Enkele minuten later vertelde hij zijn vrouw Jasmine dat het slechts een grapje was, maar Jasmine kon er niet echt om lachen. “Ze vond het niet grappig, nee,” vertelt de inwoner van Doncaster aan LadBible. “Ik vond het zelf wel een leuke grap, maar mijn vrouw heeft geen gevoel voor humor.”

(Bron: LADbible – Intropic: Freepik)