Mensen verbijsterd nadat ze merken wat er ‘mis’ is met nieuw gebouwd huis.

Mensen hebben ontdekt wat er ‘mis’ is met dit nieuwe huis en zodra je het ziet, kun je het niet meer ‘onzien’. Huisontwerp, net als de meeste dingen, is volledig subjectief. Sommige mensen houden van witte muren en een hekje, terwijl anderen de voorkeur geven aan een appartement op een hoog niveau.

Echter, het exterieur van het huis van een willekeurig persoon gaat rond op sociale media, en niemand kan het eens worden over één specifiek ding. Gebruiker Cole (@ColeSomeNumbers) deelde de foto op het platform, met in zijn onderschrift: “Stuitte op een video van iemand die zijn nieuwe huis laat zien en laat me weten wanneer je ziet wat er mis is.”

Wat is er mis met de oprit van dit huis?

Al met meer dan een miljoen weergaven is de post viraal gegaan omdat kijkers snel hun verbazing hebben gedeeld over hoe de ‘keukenvloer’-achtige oprit niet verbonden is met de garage.  “Het is een oprit voor je airfryer,” grapte iemand.  “De garage is niet voor parkeren. Het is voor startups,” grapte een tweede. “Ik haat alles hieraan. Alles,” schreef een derde.

(lees verder onder de foto)

Foutje in de Matrix?

“Dit is het huiselijke equivalent van het dragen van je joggingbroek onder je broek?” zei iemand anders. “Die garage is toch voor het parkeren van zijn grasmaaier…” voegde nog iemand toe. En wat denken jullie? Foutje in de Matrix?

(Bron: LADbible – Afbeeldingen: X)