5 tips waardoor je als lelijke vent toch nog een knappe vrouw kan scoren

Het idee dat vrouwen alleen vallen voor aantrekkelijke mannen is natuurlijk niet helemaal waar. Veel vrouwen zouden beamen dat het niet alleen om uiterlijk gaat, maar vooral om persoonlijkheid en gedrag.

Welke eigenschappen kunnen ervoor zorgen dat vrouwen ook onaantrekkelijke mannen aantrekkelijk gaan vinden? Hier zijn een paar minder romantische gewoonten die dat kunnen bewerkstelligen:

1. Betrouwbaarheid

Veel mannen realiseren zich niet hoe belangrijk het is om betrouwbaar te zijn. Ze willen gezien worden als ‘een goede man waarop je kunt bouwen’, maar begrijpen niet altijd dat dit gebaseerd is op consistent gedrag. Betrouwbaarheid betekent je beloftes nakomen. Gebroken beloftes en excuses voor het niet nakomen van afspraken kunnen je reputatie behoorlijk schaden.

Vrouwen willen weten dat ze op je kunnen rekenen. Als je bijvoorbeeld hebt afgesproken om om 7 uur samen te eten, verwacht ze dat je op tijd thuis bent en als je belooft om boodschappen te doen, verwacht ze dat je terugkomt met de boodschappen. Het lijkt misschien niet erg romantisch, maar betrouwbaarheid maakt onaantrekkelijke mannen toch echt een stuk aantrekkelijker voor vrouwen.

(lees verder onder de afbeelding)

2. Het tonen van emoties

Veel mannen vinden het moeilijk om hun emoties te uiten omdat ze van jongs af aan hebben geleerd dat het tonen van emoties zwakheid betekent. Toch is het juist een teken van kracht als je deze norm durft te doorbreken. Mannen blijven echter vaak terughoudend uit angst voor afwijzing. Maar vrouwen willen dat je je gevoelens niet verbergt.

Ze willen openheid en eerlijkheid, en dat kun je alleen tonen door je emoties te laten zien, zonder overmatig te gaan huilen. Het gaat erom dat vrouwen kunnen zien, horen en voelen dat je om hen geeft.

3. Luisteren

Vrouwen willen serieus genomen worden. Luister aandachtig naar haar verhaal en gevoelens wanneer ze met je praat. Vaak willen vrouwen gewoon dat je luistert zonder meteen met oplossingen te komen als ze over hun problemen praten. Ze hebben soms alleen behoefte aan een luisterend oor en willen weten dat je er voor hen bent als ze hulp nodig hebben.

4. Authentiek zijn

Eerlijkheid en betrouwbaarheid zijn belangrijk voor vrouwen. Wees dus jezelf en wees oprecht. Je hoeft niet op te scheppen om indruk te maken. Authentieke mannen die niet bang zijn om zichzelf te zijn, zijn aantrekkelijk voor vrouwen.

(lees verder onder de afbeelding)

5. Geduld tonen

Mannen begrijpen soms niet waarom vrouwen willen wachten voordat ze intiem worden. Voor vrouwen gaat het niet alleen om de spanning van het ‘jagen’, maar vooral om te zien of een man oprecht geïnteresseerd is. Door geduldig te zijn en haar de tijd te geven om je te leren kennen, bouw je vertrouwen op en laat je zien dat je serieus bent over de relatie. Dit kan leiden tot een diepere verbinding en een sterkere relatie.

(Bron: Man Man – Intropic: New Line Cinema – Afbeeldingen: Unsplash)