‘Levende Nostradamus’ waarschuwt de mensheid, nadat zijn eerste voorspelling voor 2024 uitkwam

Als je de laatste tijd het nieuws hebt gevolgd, heb je vast gehoord van de man die de ‘Levende Nostradamus’ wordt genoemd. Athos Salomé is een getrainde parapsycholoog en helderziende, bekend om zijn verontrustende voorspellingen over de wereld. De 37-jarige kwam onlangs weer in the picture nadat hij voorspelde dat er een coronale massa-ejectie (CME) op weg was naar de Aarde. En weet je… Deze maand hebben we een van de grootste zonnevlammen sinds 2017 meegemaakt.

Voorspelling over Kate Middleton

Hij zei dat dit zou worden gevolgd door ‘drie dagen van duisternis’, en… er staat een totale zonsverduistering gepland voor april. De Braziliaan heeft meer dan 76.000 volgers op Instagram, en zijn vaak juiste voorspellingen over de wereld zijn gepubliceerd in verschillende nieuwsbronnen, hij voorspelde zelfs de details van de gezondheidsproblemen van Kate Middleton, hoewel hij beweerde dat ze zou worstelen met bot- en gewrichtsaandoeningen in plaats van een behandeling tegen kanker.

Salomé heeft met LADbible gesproken over hoe en wanneer hij zijn paranormale krachten heeft gekregen, hoe hij omgaat met twijfelaars, zijn grootste onthulling over 2024 en hoe wij ook de toekomst kunnen zien. De ‘Levende Nostradamus’ zei dat hij al op jonge leeftijd wist dat hij anders was, ondanks dat medische professionals niets abnormaals bij hem konden vinden. Hij staat erop dat hij nooit heeft overwogen ‘krachten’ te hebben, maar hij voelde dat de menselijke geest meer kon en meer kon zien dan we allemaal denken.

“Mijn paranormale vermogens komen van mijn familie”

Salomé legde verder uit: “Ik ben een afstammeling van zigeuners en de achterkleinzoon van een tovenaar, wat verklaart hoe ik deed en zag wat ik deed, of het nu ging om paranormale vermogens, de ontwikkeling van de pijnappelklier of supervermogens.” Toen hem werd gevraagd waar zijn krachten precies vandaan kwamen, schreef hij zijn ‘vermogens’ opnieuw toe aan zijn familie die uit ‘de mystieke wereld’ kwam, wat heeft geholpen om zijn vaardigheden te verfijnen. “Ik zocht naar kennis en vond het nooit, ik ontmoette verschillende religies, Meesters en geen van hen kon me helpen met hoe ik toegang kon krijgen tot de onzichtbare wereld en ik zocht naar mijn ontwikkeling op eigen kracht,” onthulde hij.

“Iedereen heeft deze kracht in zich”

“Iedereen heeft deze ‘kracht’, je moet er gewoon naar willen zoeken. Voor veel mensen kan praten over paranormaliteit nog steeds taboe zijn, maar ik kan je verzekeren dat het eenvoudiger is dan je misschien denkt, zonder fantasieën en paranoia.” In wezen gelooft hij dat iedereen kan doen wat hij doet, zolang ze maar accepteren dat het echt is en als ze beginnen zich open te stellen voor toegang tot ‘de onzichtbare wereld’. Hij speelt zijn ‘krachten’ naar beneden en staat erop dat alles wat hij doet, is ’transcriberen wat het universum duidelijk maakt’.

In antwoord op wat hij denkt van twijfelaars en haters, verklaarde hij eenvoudigweg: “Eerlijk gezegd? Ik verspil geen tijd met mensen die geen overtuigingen hebben, ik heb geen validatie nodig om te bewijzen wat ik doe, wetenschap en het paranormale zijn altijd samen geweest. Er is gewoon een strijd van ‘ego’s’ tussen hen om te zien wie er meer heeft of wie er meer kan doen, uiteindelijk komen ze tot dezelfde conclusie met andere woorden.”

Voorspellingen over de toekomst van AI

In zijn voorspellingen stelde hij ook dat AI ons zou helpen contact te maken met de doden, de alomtegenwoordigheid van CCTV zou vergroten en zou helpen bij het experimenteren op mensen, zij het op een manier om onze kennis van onze ‘kosmische oorsprong’ te verbeteren, naast andere voorspellingen. Veel mensen zijn nu al verbaasd over de mogelijkheden. Wat als ook nog eens al deze voorspellingen van de ‘Levend Nostradamus’ uitkomen?

(Bron: LADbible – Afbeeldingen: Unsplash en Instagram)