Mensen op zoek naar Red Bull-blikken met één specifiek kenmerk, na wilde theorieën

Red Bull-drinkers zijn met unieke theorieën gekomen over waarom bepaalde blikjes een blauwe stip eronder hebben. Als je de laatste tijd een Red Bull hebt opgepakt, is de kans groot dat je gewoon het blikje hebt gepakt, opgedronken en weggegooid. Echter, veel mensen hebben onder de blikjes gekeken op zoek naar een blauwe stip. Waarom, horen we je vragen?

Waarom zijn er blikjes Red Bull met een blauwe stip?

Wel, er zijn bepaalde theorieën over waarom de blauwe stip soms te vinden is. Een TikTok-gebruiker met de naam @kieshaward414 verbaasde mensen toen ze vertelde dat ze er altijd voor zorgt dat ze een blikje Red Bull oppakt met een blauwe stip eronder. Ze deelde een clip van de blauwe stip onderaan het blikje, met de tekst: “Ja, ik ben een van die meisjes die onder elk blikje Red Bull in de winkel kijkt totdat ik mijn kleine blauwe stip eronder vind. Voor degenen onder jullie die het niet weten, kom erachter.”

Red Bull met een andere smaak?

Kiesha zelf lichtte haar redenering niet toe, maar de reactiesectie gaf meer diepgang aan de theorieën, aangezien veel gebruikers beweerden dat de stippen een verschillende smaak aanduiden. Iemand beweerde zelfs dat er ook verschillende stippen zijn, omdat ze zeiden: “Blijkbaar maken de stippen dat ze anders smaken, geel is zuur denk ik, rood is zoeter, ik weet niet wat blauw is.” Een ander voegde toe: “Ik denk persoonlijk dat ze gewoon beter smaken met de donkerblauwe stip en sterker smaken. Veel mensen die ik ken hebben hetzelfde gezegd.”

Bevat het meer cafeïne of suiker?

Andere mensen speculeerden ook dat de blauwe stip betekent dat het ‘meer cafeïne’ of ‘meer suiker’ bevat, terwijl anderen zeiden dat ze dachten dat het helemaal niets betekende. Sommige complotdenkers dachten ook dat het te maken kon hebben met de productielijn, omdat iemand zei: “Verschillende productielijnen hebben verschillende kleuren stippen zodat ze kunnen onderscheiden op welke lijn het is gemaakt. Als er een probleem is, kunnen ze het terug traceren.”

Complottheorieën

Anderen spraken over een ‘inkt-ID-systeem’ met een ‘spuitmachine’ die de blikjes markeert zodat de bron geïdentificeerd kan worden. Ondertussen had iemand op X (voorheen Twitter) een nog wildere theorie, omdat ze zeiden: “Kijk onder de Red Bull blikjes voor de kleine blauwe stip. Die blikjes geven je supermenselijke vermogens via buitenaards DNA.” Wie weet wat de waarheid is, maar de speculatie is zeker interessant!

(Bron: Daily Star – Afbeeldingen: Unsplash)