Dit zijn de 7 grootste redenen waarom vrouwen een man dumpen

Het is echt rot om door vrouwen gedumpt te worden. Ze zullen er vast een reden voor hebben, maar welke? Het voelt alsof ze je hart eruit trekt en er vervolgens op danst alsof het een podium is. Maar waarom heeft ze je naar het vrijgezellenland gestuurd? Er moet toch iets zijn gebeurd waardoor ze je liever kwijt dan rijk is? We begrijpen je pijn, dus hebben we de belangrijkste redenen voor dit liefdesverdriet opgezocht.

De 7 grootste redenen waarom een vrouw een man dumpt

1. Te veel aandacht voor andere vrouwen

Het is misschien goed voor je ego om aandacht te krijgen van andere vrouwen, maar je vriendin zal dat waarschijnlijk minder waarderen. Het is begrijpelijk dat ze op een gegeven moment zegt dat je maar beter bij die andere meid kunt blijven als je zoveel aandacht voor haar hebt. En voordat je het weet, ben je gedumpt. En dan zal die andere meid waarschijnlijk ook niet meer geïnteresseerd zijn.

2. Verwaarlozing

Als je je vriendin verwaarloost, kun je erop rekenen dat ze je op een gegeven moment helemaal zat is en je aan de kant zet. Als je om haar geeft, stop je tijd en moeite in haar, en niet alleen in je hobby, zoals Pokémonkaarten of iets dergelijks. Aandacht is de motor van een relatie; zonder aandacht werkt het niet.

3. Te veel bezig met werk

Dit valt ook onder verwaarlozing. Een vrouw kan een hardwerkende en ambitieuze man zeker waarderen, maar als je meer op kantoor bent dan bij haar in bed, zal ze op een gegeven moment genoeg hebben van je afwezigheid.

4. Kritiek op haar uiterlijk

Je mag best je mening geven, maar als je voortdurend kritiek hebt op haar uiterlijk, geef je haar een onzeker gevoel waar ze niet op zit te wachten. Je bent toch op haar gevallen zoals ze is? Waarom begin je dan ineens kritiek te uiten? Dat zal ze niet begrijpen, dus kun je beter op zoek gaan naar een vrouw die wel aan jouw ideaalbeeld voldoet.

5. Volwassenheid

Als jullie beiden in verschillende levensfases zitten, werkt het niet. Als jij nog elk weekend in de kroeg zit, terwijl zij liever op de bank leest over zwangerschappen, is het duidelijk dat ze niet op jou zit te wachten. Het is dan beter om afscheid te nemen.

6. Dominantie

Met dominant bedoelen we niet stoer en krachtig, maar te overheersend en agressief. Als ze het gevoel heeft dat jij haar leven negatief beïnvloedt, zal ze zich benauwd voelen en je aan de kant zetten. Je kunt dan alleen jezelf de schuld geven.

7. Asociaal gedrag

Dit heeft ook te maken met respect voor je vriendin. Kleed je op zijn minst fatsoenlijk voor haar en laat zien dat je attent kunt zijn. Doe je dat niet, dan vindt ze vast wel iemand anders die wel de nodige moeite voor haar wil doen. Dus, tot ziens!

(Bron: Manly – Intropic: Freepik)