“Ik kan geen 9-5 job doen. Dan heb ik geen tijd om uitgebreid te ontbijten en mijn make-up te doen”

Vandaag laten we je even kennismaken met ene Milou Koch. Een dame met geen overweldigend aantal volgers op haar social media-kanalen maar toch net genoeg om zich in de kijker te praten en hier een paar seconden van roem te krijgen.

Haar motto is Trade, Travel, Transform, wat dat ook mag betekenen. Wel doet ze iets met Growing en Glowing (ook geen idee) en is ze naar eigen zeggen al sinds haar 11e op zoek naar het antwoord op de vragen: hoe kan ik alles uit het leven halen en mijn meest succesvolle leven leiden.

Een dame die het dus druk druk druk heeft, en dus ook geen tijd voor een normale job. Hoe dat dan precies zit legt ze hieronder keurig voor je uit. Het komt erop neer dat ze een bepaald ‘ochtendritueel’ heeft waardoor ze niet een normale job kan doen: make-up, naar de fitness gaan, uitgebreid ontbijten… Tja, dan raakt ze nooit voor de middag op haar werk.

@milouk0ch

Hahah een baan wordt hem gewoon niet

♬ original sound – Milou Koch

Deal-tip

Vanaf heden werken wij als affiliate samen met onze partners Action en bol.com, die regelmatig dikke online deals aanbieden. Graag houden we jullie dagelijks op de hoogte van alle deals die beschikbaar zijn in onze nieuwe Facebook-groep ‘Gekke Deals’. Via deze link kun je gratis lid worden van de groep en blijf je op de hoogte van alle deals.

Alle topdeals van Action vind je hier – Alle topdeals van bol.com vind je hier