Mona (51) slaat Nigeriaans internetliefje (25) aan de haak: “Hij is heel oprecht en we gaan trouwen!”

Er zijn al talloze liefdesverhalen met exotische partners verteld, maar slechts weinigen kunnen zich meten aan het verhaal van Mona Lewis. Deze 51-jarige vrouw werd verliefd op een Nigeriaanse ‘prins’ die ze via Twitter leerde kennen, zonder eigenlijk te weten hoe hij eruitzag of hoe oud hij was.

Het begon allemaal in mei 2020, toen Mona een bericht over muziek plaatste op Twitter. Hier kreeg ze een reactie van ene Spencer. Hoewel ze geen idee had van zijn uiterlijk en leeftijd, ontwikkelde zich snel een connectie tussen hen. Spencer onthulde dat hij in het Nigeriaanse Benin verbleef en een acteur en model was. Gedurende zes maanden wisselden ze berichten uit, maar ze hadden nog steeds geen idee van elkaars uiterlijk.

“Uiterlijk en leeftijd interesseren me niet”

Voor Mona was het karakter het belangrijkst: “Zijn uiterlijk en leeftijd interesseerden me niet. Zijn karakter telt voor mij.” Alles veranderde toen ze elkaar voor het eerst belden en Spencer onthulde dat hij 27 was, terwijl Mona op dat moment 48 was. Op dat moment deelde Mona een foto van zichzelf en kreeg veel complimenten. Spencer zei dat ze heel knap was en sprak zelf ook over zijn eigen schoonheid.

Zoon en zus niet blij

Mona vertelde haar 17-jarige zoon over haar mogelijk nieuwe partner, maar hij was niet blij en vroeg zich af waar zijn moeder mee bezig was. Zelfs Mona’s zus waarschuwde voor mogelijke oplichting, maar Mona trok zich hier niets van aan. In december 2020 besloot Mona de stap te zetten en naar Lagos te vliegen om Spencer te ontmoeten. De vonken vlogen eraf, en de ontmoeting was magisch. In december 2022 bezocht ze hem opnieuw en vierde de kerst en jaarwisseling samen.

Huwelijk

Spencer bekende dat hij eigenlijk net 25 was geworden, maar Mona vond dit geen probleem. Hoewel ze elkaar pas twee keer persoonlijk hebben ontmoet, wordt er al gesproken over een huwelijk. Mona is er zeker van dat Spencer de ware voor haar is na jaren van ongelukkige relaties. Ze overwegen dit jaar te trouwen en hopen daarna zijn visum te regelen, zodat hij bij haar kan komen wonen.

Ondanks de skeptische reacties van anderen gelooft Mona dat Spencer goede bedoelingen heeft. Ze delen zelfs privéfoto’s van hun relatie op Twitter, hoewel ze deze ook hebben verkocht aan roddelbladen om hun huwelijk te financieren.

(Bron: The Sun – Intropic: themabeeld YouTube)