Held maakt lijstje met alle excuses die z’n vrouw aanhaalt om niet te moeten vrijen

De man waarover we het met jullie even willen hebben, is zowel een held als een dikke sukkelaar. Een sukkelaar, omdat blijkt dat hij – laten we het zo zeggen – toch wel vaak en lang op zijn kin moet kloppen. Moeder de vrouw heeft blijkbaar nooit echt veel zin in wat avontuur onder de lakens. We voelen zijn pijn! Maar zoals gezegd, is hij vanaf nu tot in de eeuwigheid ook onze held…

Lijstje

Hij heeft namelijk een lijstje opgesteld met daarop de redenen die zijn vrouw elke dag aanhaalde om niet met hem te moeten vrijen. Wat een kerel! De redenen zijn heel uiteenlopend en soms ronduit hilarisch (lees: belachelijk). Bijvoorbeeld: ‘Ik heb me al vijf dagen niet gewassen’ of ‘Ik heb te veel gegeten’ of ook ‘Ik ben kwaad omdat de wifi niet werkt’. Mevrouw vindt dus wel altijd iets.

Reacties

De reacties op het lijstje zijn natuurlijk navenant. Iemand zegt: “Ik kan niet geloven dat ik zonet die hele lijst heb gelezen!” En iemand anders schrijft: “Da’s straks dus twee maanden zonder! Niet verwonderlijk dat je lijstjes begint te maken!” Iemand zegt ook nog: “Scheiding in 3,2,1,…”

(Intropic: Freepik)